Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Varför spottar folk fortfarande? Varför är den vidriga traditionen att spotta var femte minut utomhus fortfarande kvar? Fine, om du tuggat på något som smakade bajs – be my guest, du har en legitim anledning till att lämna pölar av saliv på marken. Men det dom spottar som om de hade ocd? Jag fattar inte, är det för jobbigt att svälja saliven? Oavsett varför folk har tvångsmässigt spott-syndrom, så är det sjukt vidrigt.

Varför är det så att man alltid får fler komplimanger på sitt utseende när man inte har hunnit anstränga sig alls? Tänker folk att man ska bli mer förvånad, eller är det för att man inte vill uppmuntra andra till att faktiskt göra en effort till att se fin ut?

Jag undrar hur mycket filmen i fråga spelar roll när det kommer till att uppskatta ett soundtrack. Hade musiken vart lika bra utan sin kontext? Är filmen en vital del i att skapa atmosfär och stämning till låten? Det är ju tyvärr lite svårt att veta, har jag märkt..

Varför står folk hellre i bussen än sätter dig bredvid någon som har en ledig plats? Är närhet till andra människor så jobbig att man hellre står upp i en svängande och krängande buss i tio minuter?

Annonser

%d bloggare gillar detta: