Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Tre anledningar till att jag tycker om mitt jobb:

1. Man kan läsa böcker när man väntar på att man ska kopplas fram i växeln, står i telefonkö, väntar på nästa samtal etc. Det har inneburit att jag äntligen fick tummen ur och började läsa The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Jag har precis läst klart bok tre, och eftersom systemet ibland kopplar fram mig innan jag får upp min intro-skärm så har det lett till att jag öppnat mer samtal med att asgarva rakt ut än vad jag egentligen vill erkänna…

20130320_172857

2. Eftersom jag jobbar med att ringa till människor har jag inget behov av att se presentabel ut. Det innebär att jag kan gå dit i den störstaste, varmaste tröjan jag har i min garderob samt slänga upp inte-så-nytvättat hår i en knut utan att behöva oroa mig för att jag ger ett ovårdat intryck. Det är jätteskönt eftersom jag alltid fryser och är alldeles för lat för att tvätta håret på morgonen.

Camera 360

3. Det bästa med att arbeta på ett jobb som är väldigt slappt är att likasinnade människor söker sig dit. Därför kan jag spendera mina raster med att prata om böcker, filmer, spel och annat nördigt med folk som tycker det är roligt att prata om just böcker, filmer, spel och annat nördigt. Plus att alla bara är sådär härligt allmänt trevliga. Nu har jag ju ingen bild på det, men tänk er bild där alla skrattar och ser glada ut. Som kvinnor som äter sallad, fast med mer kontext.

Annonser

Taggar:, , ,

%d bloggare gillar detta: