Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Att vara sjuk när man inte har någonting att göra är rätt värdelöst, faktiskt. Det blir ju inte så att man känner att man äntligen får ta det lite lugnt och slappna av hemma, istället sitter man med huvudärk, feber och halsont och slösurfar för att man inte orkar ta tag i något vettigt, vilket gör att man blir stressad istället -.- Dessutom är jag så sjukt sugen på att åka in till gymmet, men det är ju rätt uteslutet. Finns inte mycket som är drygare än att sitta hemma när man vill iväg och träna, faktiskt. Jag får väl skylla mig själv dock, har inte orkat gå ner till förrådet för att plocka upp min tjocka jacka på hela vintern, vilket har inneburit att jag använt min kappa som inte direkt är jättevärmande. Så tillslut straffade det sig ._.

Dessutom är ju förkylning den mest värdelösaste av sjukdomar. Man vill spela spel och göra roliga saker, men huvudet är för tungt så allt man orkar är youtube och pinterest, typ. Och knappt ens det, man orkar ju inte djupdyka och leta upp det roligaste, första bästa duger gott och det är ju inte alltid det är jätteroligt. Bläh. Framförallt när den fegar ut sig och inte slår till ordentligt, skulle hellre välja att vara jättesjuk i två dagar än ganska sjuk i en vecka! Förutom igår, det var rätt okej att jag inte mådde så fruktansvärt dåligt igår. Förmiddagen spenderades med en massa Dollhouse, sen gjorde vi hemmagjorda hamburgare med Jack Daniel steak-sauce, klyftpotatis och lantbröd med en vaniljpannacotta med ingefärsbär till efterrätt, plus en massa mer Dollhouse. Sen bevisade jag att jag kan vara världens sämsta bilförare i Halo, vet inte hur många gånger jag välte med bilen -.- Tur att Andreas är tålmodig i alla fall, haha. Jag ska hålla mig till NS2 tror jag, där är jag ju i alla fall hyffsat bra!

Såatteh, ja. Slut på blogginlägg utan substans. Är man sjuk får man skriva meningslösa inlägg för att fördriva tid, okej?

Annonser

Taggar:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: