Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Klockan är över två, och jag är precis klar med de  artiklar man skulle ha läst och skrivit om till morgondagens seminarium. Britain and the EU/the World. Det blir lite skrattretande när jag numer kan mer om politik i både USA och Storbritannien än vad jag kan om Sveriges politik. Lite enklare att engagera sig och ta reda på saker när man har seminarie på det, möjligtvis. Också lite enklare att sätta sig in i saker som man faktiskt inte behöver bry sig om, eftersom det ändå inte involverar mig.

Oavsett, så hittade jag Imagine Dragons när jag letade efter något att lyssna på medans jag skrev. Framförallt så hittade jag låten Radioactive, som kan vara det väldigt bästa på den senaste tiden. Den officiella videon må vara väldigt konstig, men låten – herre min skapare. Alternativt dylik tacksamhet till högre makt för att låtar som den här får möjligheten att passera genom mina hörlurar. Jag skapade en spellista på Spotify för bara några dagar sen som fick namnet ‘Wonder’s one‘ där jag stoppar in den låt som är absolut allra bäst med ett band eller en artist. Om det finns fler än en låt och jag inte kan bestämma mig så får dom inte komma med, utan bara de grupper och artister som har gjort en låt som är så väldigt fruktansvärt sjukt mycket bättre får vara med. Nu kunde ju inte Radioactive platsa om jag inte lyssnat igenom resten av skivan, men det har jag hunnit göra ett par gånger sedan jag började skriva och även om de andra låtarna är bra, så är ingen i samma klass som Radioactive. Så den fick en rätt solklar plats bland resterande väldigt fruktansvärt sjukt bra låtarna.

Nu är jag dock hungrig, och jag måste lyckas vakna imorgon så jag inte suttit uppe förgäves. Så Radioactive får gå på en gång till, innan det är dags att sova.

Annonser

Taggar:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: