Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Jag har än en gång inte haft tid till att posta hår-relaterade inlägg eftersom mitt vanligtvis väldigt innehållslösa liv helt plötsligt har massa saker på agendan. Jag har ett helt inlägg klart med bilder, problemet är att jag inte hunnit sätta mig ner och knåpa ihop ett inlägg på min dator. Jag trotsade tillochmed snorkallt väder och regn för att få några ”riktiga bilder” istället för att bara lägga upp mobilbilder! Men de ligger och väntar på att bli pubbade. Det ska hända dock, jag lovar.

Problemet är bara att vi är alltför upptagna med att städa i ordning lägenheten. I veckan var det gubbar över och bytte fönster i vardagsrummet, vilket innebar att vi var tvungna att flytta allting 1,5 meter från väggen där våra fönster satt. Så vardagsrummet såg ut som ett bombnedslag. Och eftersom världens bästa Pebban kommer hit imorgon (IMORGON!) för att nörda med oss i en hel vecka tyckte jag och Andreas att vi skulle se till att det blev ordentligt städat där. Det har resulterat i att vi monterat ner en 5×5 expedit, samt spenderat massa tid i möbelaffärer snarare än att rensa upp och dammsuga, haha xD Men det kommer bli så jäkla bra när det är klart!

När jag pratade med Pebban i telefonen häromdagen för att ledsaga honom igenom buss-bokning nämnde jag inte så mycket om att det var stökigt. Däremot så la jag upp en fin liten video åt honom så han skulle se hur det såg ut. Hans kommentar var att han trodde att vi spelat in det för länge sedan, och bara jävlades genom att lägga upp den nu. Jag vet inte riktigt hur rädd han blev när jag försäkrade honom att det var inspelat tio minuter efter han bokat biljetten. Det han säkerligen inte vill veta är vardagsrummet på filmen är rätt städat, jämfört med hur det ser ut nu. Det blir en all-nighter med städning tror jag..

Annonser

Taggar:, , ,

%d bloggare gillar detta: