Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Voilá! Hår! För det enda jag orkar skriva om är antagligen väldigt ointressant att läsa om, så därför ger jag er hår istället. Hår är kul?

Så väldigt enkelt: tupera lite hår, sätt upp en toffs, dela håret i två flätor, ringla flätorna kring toffsen och sätt fast med hårnålar. Släng på en rosett när du är i farten och rejoice! Ditt hår är inte längre utsläppt som det är på de resterande 90% kvinnor. Seriöst dock, jag fattar inte grejen med att man aldrig ser folk med uppsatt hår. Vad är det för nöje med att ha långt hår när man aldrig gör någonting med det? Jag köper att man vill ha det utsläppt ibland, men att aldrig sätta upp det? Det finns ju cirka tremiljonersbiljoners roliga håruppsättningar, så varför inte engagera sig i sitt hår?

Förresten, mamma! När du läser det här tycker jag att du kan ringa mig, för jag behöver hjälp med hur man smidigast syr in kläder. Den röd-vita klänningen jag köpte i somras är redan för stor, så jag behöver din expertis!


Rejoice! Hair! Because I don’t really have anything else to contribute with… Except the constant contemplation about why women never wear their hair up. All the women I see are always wearing their hair down, and I can’t for my life understand why people can bother with long hair if they never do anything fun with it. Yes, I think about completely useless things most of the time.

Annonser

Taggar:, ,

%d bloggare gillar detta: