Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Jag har lite problem med att vara konstant rastlös nu för tiden. Det finns hundra saker jag vill göra, men jag är för rastlös för att egentligen orka ta tag i någonting. Jag började göra några diagnoser för min franska-kurs, men det känns som att jag vill ha min kurslitteratur för att lära mig sakerna snarare än att wikipedia upp dem då jag inte har min kurslitteratur än. Jag hittade ingenting i bokaffärerna i staden igår tyvärr, så jag fick nöja mig med att beställa hem två böcker från adlibris med snabbfrakt, och hoppas att jag får dem så fort som möjligt. För jag vill ju verkligen komma igång med franskan. Sen så har jag även börjat försöka redigera lite bilder i photoshop igen, bara för att försöka komma igång med fotandet igen, men jag känner mig aldrig riktigt klar. Jag saknar någonting som gör det komplett. Likadant är det med alla de miljarder WIP’s jag har med ritplattan, jag lyckas väldigt sällan färdigställa någonting. Jag vill också avsluta mina engelska-studier, men efter lite kommunikationsfel med sambon så gick aldrig anmälan till omtentan i british cultural studies igenom, och studentportalen vägrar visa upp när omtentan för lingvistiken är. Det känns så tråkigt att jag inte kan avsluta, för jag kommer få VG i Engelska 1, jag har mina fyra VG’n i delkurserna, så får jag bara genomfört dessa två tentor som tyvärr aldrig blev av i våras (den ena för att jag planerade dåligt, den andra för att Andreas blev sjuk) så har jag mitt första VG i en hel kurs på universitetsnivå. Jag är också halvvägs in i Jag, Robot, men det krävs ändå en fyra-fem påminnelser för att jag faktiskt ska sätta mig ner och läsa, trots att den är skitbra. Jag har en färdigvirkad amigurumi som bara ska fyllas och sys ihop, ett sovrum som egentligen behövs göras iordning, saker som ska till sopcentralen och en soffa som skulle behöva rensas från grejer. Jag har inte ens orkat göra en surdegsbas, trots att jag vart sugen på att göra det i över en vecka och det faktiskt tar cirka FEM MINUTER att blanda rågmjöl med vatten.

Vad är det för fel på mig? T_T Det känns lite som att jag inte orkar genomföra saker och ting för att det ”krävs för mycket energi”. Vilket är helt knäppt. Men då jag faktiskt genomfört några diagnoser i franskan och skickade iväg ett mail till min lärare angående omtentorna så kanske vi kan göra om den här dagen till något produktivt? Dagen då jag måste genomföra saker!

Hittade en WIP som egentligen borde få klassas som klar, med ett citat som enligt google ska komma från Bob Dylan.

Det får klassas som att jag genomfört tre saker idag. Diagnoser, mail och ritat klart något. Nu tar vi itu med resten!


Having one of those days where I am too restless to get anything properly done, which leads to me being even more restless. Got a million things that I want to get done, but I can’t seem to actually finish any of it, which makes me a sad panda. But since I am such a whimiscally predictable creature (does that count as a nice enough contradiction?), all I really do to counter it is to swear to myself that I shall finish everything I start with today! So far I’ve done some diagnostics for my French-class, emailed my previous English teacher regarding some resits and declared a previous WIP finished! Next up is to complete an amigurumi I started with in Varberg, clean up the bedroom, start feeding a leaven (can you say that?) and read I, Robot. Huzzah!

Annonser

Taggar:, , ,

%d bloggare gillar detta: