Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

När jag pratade med Andreas häromveckan så pratade han om teefury, och idén om att kunna förse sig själv med snygga t-shirts på relativt regelbunden basis. Jag tyckte att det var en schysst idé, 10$ + 6$ frakt gör ju att varje t-shirt kostar drygt 120 SEK, vilket är ett väldigt överkomligt pris. Jag tänkte inte riktigt att jag själv skulle vilja nyttja idén, men efter att ha öppnat en present från Andreas med en teefury t-shirt så blev jag lite såld.

Sen lite senare får jag ett sms från Andreas där han säger att jag måste kolla på teefury, men bara om jag har pengar. Nu är jag inte direkt fantastiskt rik, men jag kunde ju inte direkt låta bli att titta ändå. Så när jag ser det här:

så finns det ju inget annat alternativ än att i nödfall käka nudlar hela månaden. Pimpin’ Daleks? HUR kan man motstå!? O.o Så jag kapitulerade för teefury och blir nu dagligen uppdaterad om deras t-shirts. Det spännande är ju hur jag upp tills jag var 19 i princip bara gick runt i t-shirts med tryck på, men sedan dess i princip aldrig går runt med t-shirts med tryck på. Tack så mycket teefury. Plånboken kommer gråta, men jag vet inte hur jag kan undvika att gå runt i mina nya fina t-shirtar utan världens största leende på läpparna. Att klä sig fint är win. Kan man få in snygga tryck på saker man älskar, ja då blir det bara ännumer win <3


Started falling in love with teefury after I got the Physician Unknown t-shirt from Andreas for my birthday. And when Andreas told me to look at teefury, but only if I had money, and I found the Dalek shirt, my previously love grew even bigger. How can a girl refuse such amazing t-shirts?

Annonser

Taggar:, , ,

%d bloggare gillar detta: