Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och dricker kallt kaffe, bara för att jag inte vaknade snabbt nog och för att de inte längre har någon mikro. Det förstnämnda är problemet som kommer när man ska försöka vänja sig av vid att jobba natt, kroppen vill inte riktigt acceptera att man faktiskt ska sova på nätterna, istället vill den ut och springa. Framåt fem-sex imorse började jag nästan bli sur på mig själv för att jag inte packat med mina träningskläder så jag kunde ge mig ut och springa i Deromes skogar.

Det sistnämnda problemet, avsaknaden av mikrovågsugn kan ju inte direkt skyllas på någonting. Men känslan av att inte ha alla saker jag har i mitt eget kök är en välkänd känsla vid det här laget. Jag bor ju hos min bror inne i staden, och han är väl urtypen för en ungkarl. Han är relativt välsorterad i sina köksattiraljer, men det finns fortfarande tillfällen där jag sliter mitt hår för att försöka hitta olika saker. Typ som skärbräda, det tog mig ett tag innan jag lyckades lokalisera den inklämd i ett skåp. När jag har försökt baka har det vart med en handvisp och alldeles för små skålar. Vattenkokare har han inte heller, och alla basvaror i hans förråd hade ett bästföre-datum senast 2010.

Det är med andra ord oerhört spännande att försöka komponera måltider i min brors kök. Fast eftersom jag ändå nästan alltid lagar mat för en blir det oftast att jag kokar vatten i en kastrull och häller i en noodles-in-a-cup. Så avancerad blir jag.

Där har ni en statusuppdatering, så ni inte trott att jag gått och dött. När jag inte har gråtit i brors kök så har jag:

delat ut tidningen till hulken, dödat Diablo, svurit på Heavenly Sword, kollat igenom hela Fringe (SJUKT BRA), börjat kolla igenom Eureka (OCKSÅ SJUKT BRA), pinterestat massa steampunk, ätit jättegod Pasta Carbonara på Paganini i Varberg, saknat världens bästa pojke, gosat med brors katt, varit på Liseberg och blivit lite sjuk. Lagom händelselösa 3,5 veckor! (det skulle förövrigt vara massa fina bilder i det här inlägget, men eftersom det tog ungefär trehundra år att lägga upp en så struntar vi i det -.-)

(och förövrigt så kommer Andreas imorgon. Hipphipphurra!) (Och jag fyller 22 på torsdag. Hipphipphurra!)

Annonser

Taggar:, , ,

%d bloggare gillar detta: