Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Ehehe. Jag har hittat mitt nya procrastinate-vapen! Hos polyvore.com kan man typ skapa egna kollage med outfits, och om man vill kan man sitta där i evigheternas evighet och bara fixa, vilket jag börjar ana att jag kommer göra. Inte direkt för att skapa kollage för att se vad jag ska köpa, utan snarare som inspiration. Främst eftersom polyvores verktyg till att klippa in produkter från olika sidor är helt värdelös, om sidan har en zoom-funktion eller dyl. på kläderna kan man inte använda bilderna. Och typ alla svenska nätbutiker har zoom-funktioner på sina kläder. Eller ‘klicka för större bild’-funktioner. Så jag är dömd till att använda de bilder som redan ligger inne på polyvore. Vilket inte är helt bajs, eftersom de har typ triljoners biljoners bilder.

Men typ såhär kan det se ut när jag suttit och pillat i en halvtimme:

Oui, Mon Amie
Det är väldigt kreativt förlösande att få sitta och pilla ihop kollagen, faktiskt. Eftersom man dels vill sätta ihop bakgrundsbilder som inspirerar och passar in, samt sätta ihop en outfit som man skulle vilja ha på sig.
Jag borde försöka sätta ihop ett kollage som är influerat av min dröm i morse.. Väldigt trailer-trashy, och väldigt Lana Del Ray. Den Amerikanska trashklassen!
Men nä, om man ska göra något vettigt idag också kanske. Har fortfarande inte orkat mig till skolan på grund av sjukdom, men jag skulle väl kunna få gjort lite här hemma i alla fall?  \o/
Annonser

Taggar:, , , ,

%d bloggare gillar detta: