Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Idag har jag fortfarande lite feber, om man ska tro på vår lynniga termometer. Den gick från att visa 36.1 imorse till att visa 37.4 efter en väldigt svettig sminkning (som inte alls var speciellt svettig och som var över på 3 minuter, men trots det tyckte min kropp att det var ofantligt ansträngande -.-). Min normaltemperatur är 36.4, så just nu vet jag inte vad som är vad. Förutom att jag mår lite bajsigt och att halsen känns konstig, även om det inte direkt gör ont.

Oavsett, det bästa sättet att spendera tid på när man är sjuk är att småstäda och göra fina frisyrer. Så jag har börjat packa upp varbergsväskorna och packat ner träningsgrejer i min nya träningsväska som jag inhandlade på Gekås och som ser ut typ såhär:

Jag har också lagat den stora revan som uppstod i vår tidningshållare på toalettdörren genom att utnyttja min nya nål som har världens största öppning för tråd \o/ Det blev typ såhär:

Sen gjorde jag också en väldigt fin fläta, men eftersom mitt hår saknar färgskiftningar blir det väldigt svårt att se på bild. Så det ser mest ut som en vanlig fläta :< Men den är finare, på riktigt:

Så eh, ja. Det var allt roligt jag gjort med min minimala feber. För dom som inte tyckte att det här inlägget var intressant nog, kan jag också meddela att vi nu ska bege oss till affären för att köpa grejer inför kvällens middag – potatissoppa med vitlöksbröd. Jag tippar på att vi kommer köpa mycket potatis och måhända något vitlöksbröd. Om ni har tur kanske jag uppdaterar med mer info om hur vi skalar potatis i det här hushållet, och hur länge vi valde att ha vitlöksbröden i ugnen. Med andra ord, vi avslutar med en hederlig cliffhanger.

Annonser

Taggar:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: