Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Inser ni hur svårt det är att försöka plugga i samma hus som det finns ett piano? :<

Jag borde ha tänkt på det här när jag bestämde mig för att åka ner till föräldrarna en vecka innan jag ska ha munta.. Jag känner mig inte alls säker på att jag kommer klara av att hålla mig borta från pianot till fördel för mina skolböcker. Jag har väldigt usel självdisciplin, känner jag.

Det hjälper inte heller att jag upptäckte att supergiantgames hade sheets för fyra av låtarna till Bastion – HELT GRATIS. Hej fanservice <3 Så då fick jag försöka sitta och lära mig dom från .pdf filer i datorn, vilket var rätt svårt då min lilla laptop fick plats med max två rader åt gången, vilket ledde till ett infernaliskt scrollande. Men ändå. BASTION NOTHÄFTEN. GRATIS.

Och så passar jag ju på att spela piano när jag är ensam hemma så jag inte stör, och så jag kan sjunga hur falskt jag vill till musiken utan att förstöra någons hörsel.

Och! Och! Jag var på geeeekås igår. Och köpte jättemassa grejor. Fast jag köpte bara lite kläder. Två klädesplagg till träning, två baslinnen och en apsnygg tröja:

Man ser sådär lagom mycket, men jag lovar, den är snygg som fan. Dessutom gjorde jag världens klipp när jag köpte en kanna till olivolja som jag gått och dregglat över på Cervera. På Cervera kostar den 199:- (jävla ockerpriser!), men eftersom Gekås är så episkt tog dom bara 49:- för den. Win? Så köpte jag ett 25-pack Stabilo-pennor också för 99:-, och jag tror liknande kostar i alla fall 150-200 spänn på Åhlens. Win igen! Plus att jag äntligen fick köpt en träningsväska! Nu behöver jag bara nya träningsskor, för typ 900:- /cry. Jag behöver verkligen ett jobb.

Men. Kanske ska jag börja plugga (läs fortsätta spela piano) istället för att slösa bort dyrbar tid här. Och värma upp resterna från den franska löksoppan jag lagade igår. Omnoms?

Annonser

Taggar:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: