Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Ibland har jag svårt att hålla fingrarna i styr. Ibland ser gräset liiite grönare ut på andra sidan. Ibland kan jag helt enkelt inte låta bli, utan måste registrera mig på trettiomiljoner olika communities. Som typ nu, när jag skapat mitt tredje twitterkonto. Och en till blogg, fast på tumblr. Det är lite utav ett mysterium, jag verkar aldrig lära mig att jag tillslut alltid överger mina nya konton, och låter dem falla i glömska. Typ flickr, som jag skapat två konton på. Visserligen var det för att jag glömt bort mitt lösenord och det var på den tiden när yahoomail var nödvändigt och man inte kunde koppla till facebook och grejer. Men jag använde inte direkt mitt nya konto så mycket. Och twitter, jag använde ju aldrig mina två tidigare konton! Den första övergav jag för att mitt twitternamn kändes förlegat. Sen min senaste, den finns fortfarande kvar, bara för att jag ska kunna pumpa ut tweets om att den här bloggen har uppdaterats. Ibland klickar ju folk på länken!

Nu finns jag som sagt återupstådd på twitter som WTBtalent, och på tumblr som cesttoutmonamie. De båda hör väl ihop lite, då jag tänkte att min tumblr kunde få vara mer en blogg där jag får peppa mig själv tills det börjar låta som om jag är förstaklassig narcissist. Mest för att jag behöver en kanal där jag kan få skriva alla banala funderingar och fokusera hejdlöst på positiva saker. Den nya twittern länkas dit, så jag kan ha någonstans att spamma när jag åker buss, eftersom det tar typ (utan att överdriva) tjugo minuter för min mobil att ladda facebook. I och med tumblr lär den här bloggen få fokusera på sitt ursprungliga syfte, kreativa saker och funderingar.

Nu borde jag i alla fall nöja mig på ett tag. Jag lär ju inte hinna med någonting annat om jag ska lyckas hålla alla dessa nya kanaler uppdaterade :D
För er som tycker att jag är fantastiskt spännande, och känner er nödgade till att följa mig precis överallt, varsegod, ni får en HANDRITAD (jag vet, sjuk oväntat!) bild på vad ni bör skriva in i era webbläsare:

Och för er som är skeptiska till den töntigt franska titeln på tumblr – oroa er icke! Det finns en väldigt (host) genomtänkt förklaring \o/

Annonser

%d bloggare gillar detta: