Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Eller ja, kanske inte riktigt lika fantastiskt magisk ny värld som i Aladdin, men en ny värld non the less!

Den här veckan börjar operation: ta tag i dit liv människa! För mig som avskyr både mörker och kyla brukar vintern komma lite som en käftsmäll (framförallt när vi har uppåt -19 i februari /cry). Därför brukar jag också tycka att det är absolut bekvämast att inta en vågrät position i soffan och helst sova tills april. Men inte i år! Nu jävlar ska jag bli hurtbulle deluxe, vilket kan leda till att jag börjar hata mig själv, då hurtbullar är ett ofantligt obehagligt fenomen, men då får det vara så. Allt för att slippa se den tredje omgången repris av samma program på tv!

Det är rätt enkelt, ändå. Jag och herrn har kommit fram till att lördagar är vår ”NUJÄVLARIHELVETESTÄDARVITILLSDETRINNERBLODURÖRONEN”-dag, då vi tar tag i allt vi försummat under veckan. Tvätta, slänga grovsopor, dammsuga och hela tjofaderittan. Söndagar däremot är vår ”NUJÄVLARIHELVETESLAPPARVITILLSVISOMNARSTÅENDES”-dag. Det är vår heliga dag, där vi får sträcktitta på precis hur många Arrested Development avsnitt vi vill (förövrigt VÄRLDENS BÄSTA SERIE HERREGUD? (förutom mlp då) hur kan jag ha missat den så länge!?), äta hur mycket godis vi vill, strunta i att den abnorma mängden smör i matlagningen kommer döda oss förtid och bara få slappa, spela och ha det najs.

Vardagar kommer struktureras upp med träning, pluggning och vettiga matvanor. Inte massa godis (eller piggelin :<) och sån skit, utan äta nyttigt så vi inte matkomar och knarkar socker. För jag blir så väldigt otrevlig när mitt sockerrus går ner, så det känns bäst att bara hålla det till helgerna istället. Jag är mest spänd på träningen faktiskt, jag hoppas verkligen att jag vågar få tummen ur röven och tar mig dit. Det är ju så sjukligt jävla obehagligt att gå dit de första gångerna, ha sämst kondition av ALLA och jiggla runt på mina förtvinade muskler när de andra graciöst skuttar omkring. Men jag får liksom bita ihop och intala mig själv att jag är värsta bombnedslaget med mascara i mungiporna och svett som blockerar synen. Jag hoppas till gudarna att de inte har speglar i de där träningssalarna T_T

Sen har jag köpt världens finaste bok också, som pepp. Där ska jag skriva ner alla briljanta idéer jag har för hur jag vill förändra saker, och sen se till att jag förändrar sakerna. Och trycka in massa fina bilder på snygga kläder så jag blir motiverad att träna, samt trycka in en massa fina bilder på välstädade hem så jag blir motiverad till att börja gräva bland all skit. Och på torsdag får jag hem den nya ritplattan, så då ska jag se till att bli massa mer kreativ också. HURRA!

Alltså: Nu pumpar vi Gotye på högsta volym och städar så Andreas kommer tro att han gått in i fel lägenhet när han kommer hem!

Annonser

%d bloggare gillar detta: