Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Nu jäklar ska vi sätta igång kaffekokarn och scrolla järnet ur pinterest. För det är typ så jag gör när jag ska försöka orka städa..

Kaffe, eftersom då blir man pigg, men framförallt varm (eftersom det är så jäkla snorkallt överallt :[ ). Pinterest eftersom det nog inte finns något som ger mig mer inspiration än att titta på bilder över hur fint alla andra har det. Sen att det alltid blir snedsurfning på det där är en annan sak, att jag fastnar i det ändlösa scrollandet och sen blir jätteputt för att jag själv inte kan göra lika fint är inte relevant! ^^

typ SÅHÄR skulle jag vilja ha det:

En organiserad arbetsyta. Jag känner att det inte är omöjligt. Jag behöver bara skaffa ett nytt skrivbord och flytta en hylla. Och sen naturligtvis införskaffa alla dessa organiserings-hjälpmedlen som sitter på väggen. Så typ, en massa. Som inte direkt involverar städning, även om mitt skrivbord snarare ser ut SÅHÄR just nu..

Alltså: Belamrat med smink, böcker, snus, plånböcker, tidningar osv.

 

 

En sånhär fin läshörna. Nu involverar visserligen denhär barnlitteratur, vilket kanske inte är mitt primära läsval. Och sen känns en pinnstol väldigt lite bekväm att krypa upp i. Vår läshörna ska ha en fin öronlappsfåtölj och mysiga kuddar med ett bord man kan ställa en tekopp på (varför låter inte kaffekopp lika mysigt för? jag känner mig väldigt o-bohemisk i min kaffekonsumtion :<)

 

Ett rum med fruktansvärt högt tak där man kan stapla alla sina böcker i fina enhetliga bokhyllor och hisnas över hur kulturell man ser ut att vara. Det känns i dagsläget – ganska omöjligt. Så tills jag blir rik och kan köpa hus med kilometerhöga tak får jag nöja mig med att jag ser tankspridd ut, då mina böcker trängs precis överallt.

 

Typ ASCOOLA DIY-lampor av tekoppar. Spontan tanke – YES! Jag kan fortfarande leka bohem genom att borra sönder mina oanvända tekoppar. Realistisk tanke – lär sluta i akut bilfärd till sjukhuset då porslinsplitter lär penetrera alla större artärer i min kropp.

 

Så eh ja. Nu har jag lyckats prokrastinera i hela 25 minuter. Och jag har ju inte ens BÖRJAT kolla på pinterest! Och knappt ens hunnit SMUTTA på kaffet! Och klockan är redan tio i åtta. Den här städkvällen verkar bli awesomeee!

 

(också, klicka på alla bilder för länk till eh, något. mina bords med länkar vidare till min källa, som länkar vidare till sin källa, osv.)

Annonser

%d bloggare gillar detta: