Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Just nu sitter jag på en buss ner till Varberg. Samtidigt som jag lyssnar på ett julalbum på spotify (wtf på den tack!). Bussen är skakig och man ser inte ett enda dugg ute, vilket glädjer mig oerhört då jag laddat laptopen med en massa serie-avsnitt. Man kan inte riktigt fatta att klockan bara är halv sex, för i den nedsläckta bussen känns det snarare som om att det är läggdags. Framförallt med den suspekta julmusiken i hörlurarna.

Jag är på väg till Varberg för att hälsa på föräldrarna och för att roadtrippa i Skåne med min ömma moder. Och för att slippa laga mat och diska på sex dagar! (jag skojar bara mamma, jag lovar att kanske laga mat en gång?) Förhoppningsvis hinner jag säga hej till Pebban och Sara också när jag är nere. Pebban i sin nya lägenhet i Götlaborg! Vilka grejer! Typ som om att han nästan vore världsvan ;)

Det är förövrigt lite över en timme sedan jag stängde av Skyrim för sista gången den här veckan och det smärtar. Haters can hate, men Skyrim är så jävla mycket GOTY så det finns inte! Ja, det är ibland olidligt jobbigt med alla obefogade krashar och texturbuggarna kan bli rätt skrattretande ibland. Visst skulle det vara skönt att ha ordentliga profiler till sina olika figurer istället för jobbiga sparfiler som kluttras ihop. Men det spelar ingen roll. För när jag går in i varje liten grotta, utforskar varje litet quest och smyger omkring med min pilbåge så blir jag nykär. Nykär i spelserien som fick mig att intressera mig för PC-spel från första början. För trots brister så har Skyrim ändå gjort överhängande rätt. Skill-systemet är underbart, proffesionerna är intressanta, questen är varierande och valmöjligheterna finns där. Och även om röstskådespelarna gör röster till fler en än karaktär så är det i alla fall samma röst genom hela konversationen xD

Det är nog bara Elder Scrolls-serien, Zelda OoT/TP samt WoW som någonsin fått mig att fastna så totalt ^^ Och jag saknar min lilla smygande bågskjutande alv!

Men som världens bästa sambo påpekade – när jag kommer tillbaka om en vecka kanske dom hunnit patcha bort de flesta buggarna!

Och nej, det var inte tänkt att allt skulle handla om Skyrim, men det har blivit lite så. I princip varje vaken timma sedan i fredags har spenderats med årets bästa spel. Och jag hävdar starkt att jag inte alls är partisk! (hosthost)

Annonser

%d bloggare gillar detta: