Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Ikväll har vi besökt två goda vänner som anordnade 25-års kalas. Det var maskerad med tema TV-spel, och jag hade axlat rollen som Navi från Zelda-spelen. Herrn gick som Drake från Uncharted.

För att kunna klä ut sig till en spelkaraktär som endast syns i form av en rund lysande kropp med vingar fick man vara lite uppfinnesrik. Själv hade jag beställt hem en ljuvlig blå klänning och vingar för att försöka personifiera en spelkaraktär utan kropp. Fast så var ju den blåa klänningen för liten, så jag fick ge mig ut och jaga en annan klänning för ändamålet. Naturligtvis hade inte en enda affär kvar någon ljusblå klänning med varesig tyll eller luft i sig, då det börjar närma sig höst. Så en grön klänning från indiska fick duga. Herrn kom fram till att jag är kärleksbarnet mellan Link och Navi, en kakariko forest-grön älva! Födelsedagsbarnet fick en snusk-lexikon i present och det spelades spel och lyssnades på spelmusik. Herrn höll sig nykter medans jag sörplade vin och cider. Och kliade mig i ögonen. För ska man vara älva så får man bannemig ha på sig lösögonfransar! Värt att notera är att jag hade 30 minuter på mig att göra mig klar, kläder, smink och props. Och jag har aldrig använt lösögonfransar förut. Jamen nä, inte världens bästa kombo direkt. Skakandes som en Abtronic försökte jag förtvivlat limma fast ögonfransjävlarna. Fick dra upp, sätta om. Högerögat blev tre gånger längre än vänsterögat. Klippa ögonfransar. Trots stress lyckades det ganska bra, blev faktiskt sugen på att i fortsättningen använda lite fejkögonfransar när man vill känna sig festlig :3

Oavsett allt så var det en fantastiskt mysig fest :3 Vi hade en snubbe från Mafia, Little Nemo, Peach, Super Maria, Yoshi, Nana och Popo från Iceclimbers, Judy från Rockband och så Navi och Drake. Glada skratt och ölspill. Goda tårtor och fantastiskt god sommarglöggs-bål. Ett kalas i goda vänners lag!

Bjuder på två bilder som Navi!

Annonser

%d bloggare gillar detta: