Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Nu struntar vi i ödmjukheten och dansar lite för att bilden på den friterade pannkakan har gått och blivit internationell, tycker jag! Efter att jag publicerade blogginlägget under tänkte jag att det skulle vara kul att försöka skicka in bilden till That’s Nerdalicious. Bara för skojs skull och sådär. Eftersom jag följer deras feed så vet jag att just friterade saker dränkta i flytande socker brukar vara väldigt populära, så varför inte försöka? Så jag skickar iväg ett mail med en bifogad bild. Och se på fan, dagen efter har jag fått ett mail som säger ”This is excellent! Putting it up first thing today. Thanks for the tip!”. Hoppar snabbt vidare till min googlereader och hittar mycket riktigt en ny post från TN med min bild infogad i.

Bilden är monterad (noshit!) Tweets och retweets till höger om posten :3
Klicka för större bild osv

Själv började jag dra i Andreas tröja frenetiskt. Lite sådär tönigt stum av glädje. Och oerhört stolt! Nu är det kanske inte världens största sida, men ändå. Det kändes fantastiskt kul att få vara med ändå :D Nästa gång ska jag försöka komma ihåg att bifoga någon länk också, så jag kan få lite trafik. Länka hit känns lite korkat, eftersom min blogg är på svenska och TN är från Amerikatt. Men kanske till någon flickr, eller så. För det kändes väldigt fint att se folk retweeta posten för att de tyckte att det såg nomnom ut. Och att få ha min bild på en amerikansk sida för nördig mat.

För att komma till min post på TN: http://thatsnerdalicious.com/food-porn/swedish-deep-fried-chocolate-and-honey-drenched-pancakes/ 

Annonser

%d bloggare gillar detta: