Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Jag lyssnar på danska, norska och franska flickor och försöker tänka bort hela röran som är i vår lägenhet på grund av sovrums”renovering” och min fem minuters paus från städandet råkade visst bli lite längre än just fem minuter eftersom jag fastnade på massa fina bloggar och klänningar.

Är man fattig får man hålla koll på ellos.se’s fyndhörna och hoppashoppas att det dyker upp fina klänningar under hundralappen och slå till fortsomfan så länge ens storlek finns kvar. Man kan hitta rysligt massa fina saker där om man bara har tur!

Och jag laddar ner photoshop igen efter att ha installerat om min dator och det tar år och dagar. Samtidigt som jag gör det tittar jag igenom gamla foton jag för länge sen ansåg inte vara fina nog att göra någonting åt och inser hur synd det är, eftersom dom visst var fina, inte alls värdiga att glömmas bort. Och då tänker jag på hur jag alltid undviker att skriva inlägg här för att det alltid ska ta sån tid och då tycker jag att det är synd också, och bestämmer att jag ska sluta vara så petig med vad jag skriver och publicerar. Vi struntar att nischa oss, uppenbarligen tar jag mig inte tid, så vi kör allt möjligt här i bloggen. För jag glömde ju bort att vara kreativ när det ändå bara var en massa press! Ni kan inte gissa hur många gånger jag börjat fota ”steg-för-steg” matbilder och i mitten glömt bort att fortsätta fota, och blivit så besviken efteråt att jag glömt bort hur kul det var att faktiskt laga maten.

Och nu ringde dörren med en hantverksman bakom, som ska kolla på vår sovrums”renovering”, så vi slutar här med den där bilden som jag ratade som inte borde blivit ratad.

Annonser

%d bloggare gillar detta: