Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Ugh. Drinkfest tema barnkalas och sen utgång på studentkrog ger mig en perfekt ursäkt till att ha en rejäl goffar-dag idag. När sambon återvänder från staden så ska jag tvinga honom att köpa massa ostbågar och choklad och läsk och bara spela spel och titta på film och ha det trevligt :3

Jag har sveriges konstigaste skoskav på fötterna, precis innan tårna börjar. Det ömmar och är svullet :( Körde på utklädnaden rikemans barn igår med skoluniform med riktiga skol-skor och skol-portfölj också, och eftersom jag nästan aldrig använt skorna förut var det inte världens smartaste idé att dansa runt som en tok i dom. Slutade med att jag tog av mig högerskon och sprang i strumpan på snötäckt mark.

Så ja, jag tycker synd om mig idag! Men jag har faktiskt hunnit med att vara lite kreativ. Vi har vart hundvakt sen igår till sambons mammas hund Cottie. Så innan hon skulle hem idag passade jag på att ta lite kort på henne. Om någon undrar så är hon en Shetland Sheepdog (tror jag, dvärgcollie är väl ett vanligare smeknamn) och hon brukar oftast vara en väldigt entusiastisk modell. Idag var hon lite grinigare då hon mest satt vid dörren och väntade på matte xD

Men ja, någon bild blev det i alla fall!

Dessutom har jag googlat en massa photoshop-guider idag. Jag känner att det är dags att faktiskt ta tag i hela grejen och börja lära mig redigera for real. Dessutom letar jag efter ett vettigt noise-reductin plugin/program som är användarvänligt, så om någon har något tips, hojta gärna till i kommentarerna!

Nu är det dags att äta potatissoppa med kassler, som lagades igår. Fantastiskt god trots rödlök istället för purjolök :)

Annonser

%d bloggare gillar detta: