Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Det är inte mycket till uppdatering idag, jag har tenta på tisdag så jag måste pluggapluggaplugga :< Jag gjorde amerikanska pannkakor med stekta äppelskivor doppade i socker och kanel till lunch i alla fall. Fantastiskt gott, fantastiskt onyttigt, men fantastiskt fantastiskt. Typ.

Jag har ostbågscravings. Brukar bli så på helgen. Speciellt om jag druckit öl kvällen före. Träffade en fantastiskt motsträvig bartender på HG också. Skåne-Ellen ville ha Jack&Cola men han tyckte mest att hon skulle gå upp till drinkbaren där det stod tre miljoner människor istället för att be om det i baren där nere. Trots att dom hade både Jack Daniels och Cola. Så när Ellen vägrade så började han motvilligt hälla upp hennes drink. Under protester, och muttrande. Sen blev han bitter när jag sa att Sitting Bulldog var en av få goda IPAs. Då tyckte han väl att jag inte var tillräckligt kultiverad i min ölsmak. Äsch, han var trevlig ändå. Och salsan vi fick till våra nachos var i alla fall stark. Det gillar vi!

Andreas ringde precis och hade fixat ostbågar till mig. Är han inte den mest perfekta pojkvännen någonsin? Vet precis vad hans kära stackars pluggande flickvän behöver. Ostbågar och te. Och julmust. Och Hindi Zahra. Jag gillar att mysplugga. I mysbyxor.

Och nu blev blogginlägget mest ett sätt att förhindra mig själv från att behöva gå tillbaka till att plugga. Men med ostbågar på ingång får jag ta mig i kragen. Nu jävlar kör vi!

Annonser

%d bloggare gillar detta: