Skip to content

WTBtalent

ett talanglöst liv

Fyra dagar GAMEX kändes lite väl overkill. Så vi reducerade antalet dagar spenderade på mässan till tre istället.. Och mycket hanns med under tre dagar!
Två KINECT-spel testades (något bilspel och Dance Central, där den sistnämnda fick mig betydligt mer pepp än den förstnämnda ;3).
Jag sög också lite på Rock Bands nya keyboard – att påstå att det är realistiskt är att ljuga >.< Jag hann också ladda ner Angry Birds och börja knarka fåglar sisådär trehundra år efter alla andra, såg en wow-musikal som var både otroligt episk och ofantligt Disney-cheesy, dricka efter-GAMEX-öl två kvällar, TREDUBBLA mina twitter-vänner (!!), lyckades leka reporter och antasta ett stort antal oskyldiga GAMEX-besökare med en videokamera upp i nyllet, smakat på en 650-ish kronor öl (fantastiskt god), åt en dyr hamburgare som smakade peppar – och endast peppar, köpte världens sexigaste figur, och världens sötaste halsduk (wlock+voidwalker figur och en totoro halsduk som är så mjuk så mjuk!), och träffade naturligtvis drösmängder av otroligt trevligt folk från twitter! (och Walle naturligtvis, så stockholmsk och rädd för natur!)

Dessutom fick jag lära mig ett nytt ord: Västkustskt. Försök säga det där tre gånger!
Bilder togs också, men jag har inte ens hunnit packa upp blöta handdukar, än mindre plockat ut SD-kortet och fört över bilder. Vi får vänta tills imorgon :3 Då kanske jag lyckats länka min blogg till min twitter också (spännande grejer det här ju!)

 

Peace : )

Annonser

%d bloggare gillar detta: